Εγγραφή στο newsletter

pdf1. ΑΙΤΗΣΗ - ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ & ΛΑΥΡΙΟΥ 1ος (1)

pdf2. ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

pdf3. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

pdf4. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

pdf5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

pdf6. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Εκκαθαριστικό προηγούμενου έτους_

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των βρεφών (από 18 μηνών* έως και 2,5 ετών) και νηπίων (από 2,5 ετών και έως την εγγραφή τους στο Προνήπιο**) για το σχολικό έτος 2021 - 2022 ξεκινούν στις 10 Μαΐου 2021 και λήγουν στις 10 Ιουνίου 2021 για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Κερατέας και Λαυρίου και κατά τις ώρες 09:00π.μ. έως 13:00μ.μ.

Έντυπα αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από τα γραφεία των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.lavreotiki.gr και στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής www.kefalos.com.gr                            

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στα γραφεία των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Αιτήσεις με Ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές. 

* Οι 18 μήνες να έχουν συμπληρωθεί την 30η  Σεπτεμβρίου.

** Τα νήπια που έχουν γεννηθεί το 2017 ανήκουν στην υποχρεωτική εκπαίδευση και εγγράφονται στο Προνήπιο.

Διευθύνσεις υποβολής αιτήσεων: 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ                                                      

Π. Παναγιώτου & Κ. Βάρναλη, Κερατέα.                                            

Τηλέφωνο: 22990-69483.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

 Στράβωνος, Λαύριο.

Τηλέφωνο: 22920-60251.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στο https://kefalos.online/

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής για άλλη μια χρονιά θα προχωρήσει στη διαδικασία για την ένταξη των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαυρεωτικής  στο πρόγραμμα ώστε να ωφεληθούν οι ενδιαφερόμενοι δημότες.

Για τα Βρέφη και Νήπια που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ο φορέας υλοποίησης –Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. -  καθορίζει κάθε χρονιά τα κριτήρια τα οποία  μεταβάλλονται.

Οι γονείς που έχουν τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» θα πρέπει να υποβάλουν επιπλέον αίτηση συμμέτοχης προς Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Αίτηση και δικαιολογητικά θα αναρτηθούν νέα μόλις βγει η πρόσκληση της χρονιάς 2021-2022.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» είναι αρωγός στην διαδικασία υποβολής της αίτησης σας ώστε να επιλύσει τυχόν απορίες σας.

Υπεύθυνοι υποβολής της αίτησης είναι οι κηδεμόνες.

H περίοδος των αιτήσεων καθορίζεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Προσοχή!!

Όταν αναρτηθεί η πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την αναζητήσουν στο Facebook https://www.facebook.com/npdd.kefalos.lavreotikis και στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής www.kefalos.com.gr 

Καθώς τηρούνται αυστηρά χρονοδιαγράμματα θα πρέπει να είστε σε επικοινωνία με το Ν.Π.Δ.Δ. Κέφαλος  ή απευθείας με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στα ακόλουθα τηλέφωνα: 210-5214600 και 213-1320600

Για πλήρη εικόνα επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της  Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. :  www.eetaa.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ στο facebook για να λαμβάνετε άμεσα και γρήγορα τις ενημερώσεις και τα προγράμματα, κάνοντας click εδώ

 

Σας καλούμε στην 9η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα  διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, την 27η Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα  18:00, με το ακόλουθα θέματα  Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Λήψη απόφασης περί 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Λαυρεωτικής οικονομικού έτους 2021.
 2. Λήψη απόφασης περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) Δήμου Λαυρεωτικής και ΝΠΔΔ ‘’ΚΕΦΑΛΟΣ’’ και ‘’ΘΟΡΙΚΟΣ’’ Δήμου Λαυρεωτικής.
 3. Λήψη απόφασης περί κατανομής Φ.Η.Χ. στη «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» και στη «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».
 4. Έγκριση ισολογισμού και απολογισμού έτους 2020 κληροδοτήματος «Λαμπίας Μουσαγιά».
 5. Λήψη απόφασης περί παράτασης συμβάσεων μισθώσεων στέγασης δημοτικών υπηρεσιών.
 6. Έγκριση όρων δανειακής σύμβασης από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων από πόρους του ΤΠ&Δ για την εκτέλεση της  προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια & Εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων  τύπου LED & Προμήθεια λαμπτήρων τύπου LED εξοικονόμησης ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό.
 7. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης οικήματος για στέγαση πυροσβεστικών εποχικών κλιμακίων.
 8. Λήψη απόφασης για την απαλλαγή επιχειρήσεων που διακόπτουν/περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού COVID-19 από τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων ή/και από ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

 

 1. Λήψη απόφασης ορισμού υπεύθυνου λογαριασμού για το έργο Επέκταση -Αναβάθμιση υποδομών στις δομές υγείας Δήμου Λαυρεωτικής

 

 1. Λήψη απόφασης για την εκτίμηση τιμήματος μίσθωσης υφιστάμενων τηλεπικοινωνιακών δημοτικών εγκαταστάσεων στην θέση «ΚΑΜΙΝΕΖΑ» Δημοτικής Ενότητας Λαυρεωτικής.
 2. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης σημειακών εκτάσεων στις περιοχές Λαύριο-Φουγάρο και Σπηλιαζέζα- Δεξαμενή του Δήμου Λαυρεωτικής, για την φιλοξενία κεραιών χαμηλής όχλησης (Ε.Κ.Κ.Χ.Ο)-WIFI για την μεταφορά ψηφιακών δεδομένων.
 3. Λήψη απόφασης περί ανάληψης υποχρέωσης για την εποπτεία-συντήρηση του τμήματος της οδού Λαυρίου-Σουνίου από την συμβολή της με την οδό Ιπποκράτους (βόρεια του Ο.Τ.Ε.), έως την συμβολή της με την οδό Αιάκου.
 1. Λήψη απόφασης για επικύρωση της υπ’αριθ.326/2021 απόφασης Δημάρχου Λαυρεωτικής.
 2. Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ.αριθ. 105/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την λύση με καταγγελία της σύμβασης αορίστου χρόνου του Δικηγόρου κ. Τσώνου Αλέξανδρου του Ηρακλή.
 1. Λήψη απόφασης περί άδειας ενοικίασης μοτοποδηλάτων κατόπιν της υπ.αρ. 20617/19-11-20 αίτησης της εταιρείας «ΑΕ MUVUS Εμπόριο Οχημάτων» με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. Κουτσουνάκη Εμμανουήλ.
 1. Λήψη απόφασης για την καταπολέμηση του Δάκου της Ελιάς.
 1. Λήψη απόφασης περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υποβολή υπομνήματος εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής επί της με αριθμό εισαγ. ΠΡ15362/2019 προσφυγής που άσκησε ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. και εκπροσώπησής του κατά τη δικάσιμο της 5ης Μαρτίου 2021 ή σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωση.
 2. Λήψη απόφασης περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υποβολή υπομνήματος εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής επί της με αριθμό εισαγ. ΠΡ2873/2020 προσφυγής που άσκησε ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. και εκπροσώπησής του κατά τη δικάσιμο της 18ης Μαρτίου 2021 ή σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωση.
 3. Λήψη απόφασης περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υποβολή υπομνήματος εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής επί της με αριθμό εισαγ. ΠΡ2874/2020 προσφυγής που άσκησε ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. και εκπροσώπησής του κατά τη δικάσιμο της 18ης Μαρτίου 2021 ή σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωση.
 4. Λήψη απόφασης περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για τη σύνταξη και κατάθεση προσφυγής κατά του διοικητικού προστίμου που υπεβλήθη με την αριθ. 110508/09.02.2021 απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος.
 5. Λήψη απόφασης περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για τον χειρισμό της υπόθεσης περιβαλλοντικής νομοθεσίας σχετικά με την δραστηριότητα επεξεργασίας στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων (ΑΕΚΚ και κλαδεμάτων) στη θέση «ΤΕΛΜΑΤΑ» του Δήμου Λαυρεωτικής.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΗΣ

Πραγματοποιήθηκε χτες, Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, δημοτικό συμβούλιο με θέμα ‘’Ενημέρωση –συζήτηση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες τη Δημοτικής Αρχής σε σχέση με το σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα των Απορριμμάτων.’’

 

Τη δράση και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για τη διαχείριση των απορριμμάτων ανέπτυξε στην εισήγησή του ο Δημήτρης Λουκάς, ενώ οι επικεφαλής των παρατάξεων και το σύνολο σχεδόν των δημοτικών συμβούλων επικεντρώθηκαν στη ανάλυση των θέσεων τους και των συμπερασμάτων τους, όπως αναλυτικά ακολουθεί στη βιντεοσκοπημένη συνεδρίαση.


Με απόλυτη ομοφωνία το Δημοτικό Συμβούλιο και με γνώμονα την περιβαλλοντική προστασία και την ποιότητα ζωής των πολιτών αποφάσισε αφενός να αναληφθούν όλες οι πρωτοβουλίες που οδηγούν σε έργα και σε δράσεις για την ορθή, λογική και αποτελεσματικότερη διαχείριση των απορριμμάτων, αφετέρου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενος σχεδιασμός ή ακόμη και σκέψη για περαιτέρω επιβάρυνση του Δήμου Λαυρεωτικής.


«Η οποιαδήποτε σκέψη για δημιουργία Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας στα διοικητικά όρια του Δήμου Λαυρεωτικής θα βρει απέναντί της σύσσωμες τις παρατάξεις του Δήμου μας και απολύτως ενωμένους τους πολίτες μας, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν. Η δημοτική μας αρχή προχωρά με ταχείς ρυθμούς προκειμένου να αναπτύξει και να βελτιστοποιήσει τις υπηρεσίες και τις μεθόδους διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου μας.Αγωνιζόμαστε πάντα ενωμένοι για το καλύτερο, ενώ τελούμε σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης για την αποτροπή ενδεχόμενων σχεδιασμών που επιβαρύνουν τον Δήμο μας» κατέληξε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω link τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) διοργανώνουν σειρά Διαδικτυακών Δράσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την κατάθλιψη.

Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας μπορεί να έχει καθοριστική συμβολή στην έγκαιρη διάγνωση της κατάθλιψης μέσα από την ενημέρωση και την ορθή πληροφόρηση.

Σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη ενότητα ομιλιών με θέμα «Κατάθλιψη – υποστήριξη των φροντιστών».

Ομιλήτρια της δράσης είναι η Ψυχολόγος κα Σμαράγδα Χρηστάκη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συναντήσεις μέσω:

 • facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

 • πλατφόρμας ZOOM στον παρακάτω σύνδεσμο:

23.04.2021 - https://zoom.us/j/95607995163

Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη χωρίς φόβο συμβάλλοντας στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της!

pdfΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ(3)

Σας καλούμε στην 7η  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα  διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, την 23η  Απριλίου    2021, ημέρα Παρασκευή  και ώρα  19:00, με το ακόλουθο θέμα  Ημερήσιας Διάταξης:

          «Ενημέρωση – συζήτηση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με το σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής, για το θέμα των απορριμμάτων».

                                                                                                    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΗΣ

Σελίδα 1 από 136
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe