Εγγραφή στο newsletter

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 16:29

Συνάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Λουκά με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Λουκά με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαυρεωτικής και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η πρόοδος των τεχνικών έργων που εκτελούνται αυτήν την περίοδο στο Δήμο Λαυρεωτικής καθώς και αυτά που πρόκειται να δρομολογηθούν. Επιπλέον, συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

«Η συνάντηση που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κο Αυγερινό και με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική» δήλωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς. «Η κοινή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας έχει σαν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από την υλοποίηση κοινών έργων και δράσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου Λαυρεωτικής. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Πατούλη Γιώργο για τη συνεχή στήριξή του και τη χρηματοδότηση των έργων».

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe