Εγγραφή στο newsletter

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 15:46

Αναβάθμιση στάσεων στο Δήμο Λαυρεωτικής

Ο Δήμος μας εξασφάλισε το έργο “Αναβάθμιση στάσεων στο Δήμο Λαυρεωτικής” στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” συνολικού προϋπολογισμού 60.995,60€ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V “Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας”.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαυρεωτικής υπό την καθοδήγηση της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κας Πάλλη Δήμητρας ολοκλήρωσε όλες τις μελέτες και αδειοδοτήσεις από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ) που ήταν απαραίτητες για την αναβάθμιση των στάσεων.

Οι στάσεις θα ακολουθούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές οι οποίες θα επιτρέπουν την παροχή ανέσεων όπως ασύρματο εξοπλισμό WiFi και φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Τα στέγαστρα θα κατασκευαστούν με υλικά και μικροϋλικά με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, υψηλών προδιαγραφών που εκτός από καλαίσθητη εμφάνιση δεν θα αλλοιώνονται από την επίδραση των περιβαλλοντικών και καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: “Η υλοποίηση της συγκεκριμένης πράξης αναμένεται να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες τόσο ως προς τους δημότες όσο και ως προς τους επισκέπτες του δήμου με συνακόλουθο την αύξηση της επιβατικής κίνησης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και τη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του δήμου. Η προμήθεια και τοποθέτηση των νέων στεγάστρων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους συμβάλλοντας στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την πραγματοποίηση λειτουργικών παρεμβάσεων τηρώντας περιβαλλοντικούς και αισθητικούς όρους”.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe