Εγγραφή στο newsletter

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 17:16

Olympic Yacht Show στο Λαύριο 01 – 05 Οκτωβρίου 2021

Από 1 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Olympic Yacht Show στην Olympic Marine στο Λαύριο, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περισσότερα από 95 νέα μοντέλα σκαφών της premium κατηγορίας καθώς και ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ελληνική αγορά. Η έκθεση αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει πυλώνα για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα, ενισχύοντας παράλληλα και την τοπική οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αναμένεται μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή, γεγονός που θα ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς: «Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή στήριξε το 1ο Olympic Yacht Show, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα επανεκκίνησης για την αγορά του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Ο χώρος της Olympic Marine, στην οποία θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, είναι μια από τις πιο οργανωμένες και κομβικές μαρίνες της Αττικής. Η μαρίνα για την περιοχή μας αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, η αξιοποίηση του οποίου συμβάλλει σημαντικά στην τοπική ανάπτυξη και πρόοδο. Με πνεύμα άρτιας φιλοξενίας και συνεργασίας ο Δήμος Λαυρεωτικής υποδέχεται το 1ο Olympic Yacht Show, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη όλων των μορφών του θαλάσσιου τουρισμού».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://olympicyachtshow.gr/ .

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe