Εγγραφή στο newsletter

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 13:44

Με λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκαν τα θυρανοίξια για το εκκλησάκι του Αγίου Παΐσιου, στην 21η ΜΚΒ της Πολεμικής Αεροπορίας «NΙΚΗ» στην Πλάκα Κερατέας

Χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 21/7/22, τα θυρανοίξια για τον Ι.Ν. του Αγίου Παΐσιου στην 21η ΜΚΒ της Πολεμικής Αεροπορίας «NΙΚΗ» στην Πλάκα Κερατέας.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την ανέγερση του Ι.Ν. της 21ης ΜΚΒ και των Διοικητών κ.κ. Γ. Δημητρίου και Γ. Μπεθάνη ενώ ειδικότερα είχε ασχοληθεί ο εργαζόμενος στην 21η ΜΚΒ κ. Λεωνίδας Μακαρώνης.

Η ανέγερση του ιερού ναού πραγματοποιήθηκε από τα συνεργεία της ΔΑΝΕΤΑΛ του Δήμου Λαυρεωτικής με εργαζόμενους (οικοδόμοι, ξυλουργοί, ελαιοχρωματιστές) από το ειδικό πρόγραμμα για την απασχόληση ανέργων «55-67 ετών» που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη.

Σημαντική συμβολή στην αποπεράτωση του Ι.Ν. του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου καθώς και ιδιωτών.

Τιμητές πλακέτες έδωσε ο Διοικητής της 21ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων PATRIOT (21η ΜΚΒ) Αντισμήναρχος Κωνσταντίνος Καλτσάς στον Μητροπολίτη κ.κ. Νικόλαο, τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρη Ζαγουρή για τη συμβολή τους στην ανέγερση του Ιερού Ναού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρης Ζαγουρής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Γιάννης Αδάμης, παλιοί εργαζόμενοι και Διοικητές στην 21η ΜΚΒ, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος πιστών.

* Η 21η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων PATRIOT (21η ΜΚΒ) με Διοικητή τον Αντισμήναρχο Κωνσταντίνο Καλτσά υπάγεται στην «350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων» (350 ΠΚΒ) με Διοικητή τον Σμήναρχο (Ι) Αντώνιο Τσαλαμπούνη.

? Video: Attica Press News

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe