Εγγραφή στο newsletter

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 10:30

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το Poseidon Challenge χθες στο Athena Palace Grecotel

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η συνέντευξη τύπου για το PoseidonChallenge την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Athena Palace Grecotel παρουσία φορέων και δημοσιογράφων. Tο Poseidon Challenge, διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Δήμο μας, από τον ΑΣ Ποσειδώνα Λαυρεωτικής και υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής στις 2 Οκτωβρίου, με τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου (στο δρόμο Σουνίου-Λαυρίου), του αγώνα 10χλμ και του αγώνα των παιδιών 2χλμ (funrun).

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς δήλωσε ότι: «Αυτός ο αγώνας δρόμου επιδιώκει να αναδείξει τον τουριστικό και πολιτιστικό πλούτο του Δήμου μας, καθώς η αφετηρία είναι λίγο πιο πέρα από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ενώ ο τερματισμός για τον ημιμαραθώνιο είναι στο αρχαίο θέατρο του Θορικού. Τέτοιες πρωτοβουλίες δε μπορούν να μην έχουν τη στήριξή ,ας, όταν τουλάχιστον 400 αθλητές, οι περισσότεροι από αυτούς και μαραθωνοδρόμοι, θα έρθουν για ένα σαββατοκύριακο στο Δήμο μας Το Poseidon Challenge είναι μια γιορτή. Ένα αθλητικό γεγονός, μια συνάντηση πολιτισμού σε μια περιοχή υψηλής τουριστικής σημασίας.Οι προσδοκίες μας για αυτό το αθλητικό γεγονός είναι πολύ υψηλές και το ίδιο πιστεύουμε ότι θα είναι και τα οφέλη του Δήμου Λαυρεωτικής σε μεσοπρόθεσμο διάστημα, εφόσον δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ως οικοδεσπότες.»

Αθλητισμός, τουρισμός και ιστορία πρωταγωνιστούν σ’ αυτή την διοργάνωση πολλαπλών διαδρομών, που είναι ιδανικές για κάθε ηλικία και αντοχή.

Την εκδήλωση ,την οποία τίμησαν με την παρουσία τους και οι ολυμπιονίκες Σοφία Παπαδοπούλου,Μιχάλης Μουρούτσος και Βούλα Κοζομπόλη, πλαισίωσαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Συνοδινός, η διευθύντρια του ΕΟΤ Πηνελόπη Νομπιλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Φιλίππου, αλλά και ο Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας των ξενοδοχείων Grecotel Τσίχλης Γιάννης, ενώ έδωσαν το παρόν όλοι οι χορηγοί της εκδήλωσης. Το Poseidon Challenge, δεν είναι ένας ακόμα αγώνας δρόμου, αλλά μια ευκαιρία εξόρμησης για όλη την οικογένεια, με το Ναό του Ποσειδώνα να διακοσμεί το τοπίο και το απέραντο γαλάζιο και ο καθαρός αέρας να γοητεύουν τον δρομέα. Οι προσδοκίες της Δημοτικής Αρχής είναι υψηλές για τα μεσοπρόθεσμα οφέλη της εκδήλωσης αυτής στο Δήμο μας και εγγυάται ότι θα είναι ένας εξαίρετος οικοδεσπότης.

                                                                                                Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

IMG 5516

IMG 5535

IMG 5540

IMAGE

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe